Moćni loft bogatog Rusa

Dizajn ovog moćnog lofta na dvije etaže potpisuje arhitekt Andrei Popov koji se prilikom osmišljavanja uređenja ovog interijera za ruskog umjetnika mogao poigrati s kvalitetnim materijalima poput mramora, opeke i drva.

Naime, vlasnik ovog stana za svoj je dom želio imati udobno i toplo mjesto koje odražava njegove životne interese i predstavlja idealni prostor za druženje i uživanje u životu. Taj je dojam postignut lijepom kombinacijom plave boje, crvene opeke i svijetlog drva koja se javlja u ključnim prostorijama.

Spavaća soba kombinacija je industrijskih i modernih elemenata, s crvenom opekom na zidovima, drvenim policama i dojmljivim metalnim okvirom za krevet u čiju je strukturu uključena i praktična polica/stepenica.

Kupaonica najviše impresionira zbog uporabe različitih vrsta mramora kako bi se dodatno istaknuli njeni dijelovi. Riječ je o prostoru oko kade, kao i bazi umivaonika koji su izvedeni u tamnom mramoru i izgledaju fantastično! Ovaj je stan luksuzna rezidencija u kojoj ne manjka topline!

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!