SAMO VAM STVARA NERED: Ove stvari ne trebate imati u svom stanu!

SAMO VAM STVARA NERED: Ove stvari ne trebate imati u svom stanu!

Nemojte cijelu kuću obojati u istu boju, niti sve ukrasiti lutkicama, cvjetovima ili bilo čime što vam padne na pamet.

Obiteljske slike uz krevet

Soba bi trebala biti samo vaša oaza, opuštajuća, ugodna i spremna za intimna druženja. A posljednja stvar koju želite je da vi ili on tijekom seksa gledate vašu mamu, baku ili seku.

Kolaž fotografija vašeg ljubimca

Koliko god vaš ljubimac bio sladak, kolaži takvih fotografija, ako je vjerovati dizajnerima interijera, jednostavno nikada ne izgledaju dobro. Ako baš želite, napravite jednu najljepšu i uokvirite je.

Previše različitog namještaja

Previše stilski i koloristički različiti komadi namještaja mogu izgledati zbunjujuće, napadno i neukusno. Stan uređujte skladno i slijedeći određena pravila o uređenju interijera. Tako ćete se u njemu ugodno osjećati i vi i svatko tko vam dođe u posjetu.

Previše ukrasa

Koliko god nešto bilo dobro, koristi li se ili javlja u pretjeranim količinama, jednostavno postaje bezveze.

Umjetno cvijeće

Daleko od toga da je svaki umjetni cvijet ružan ili da izgleda jeftino. Danas se može pronaći puno lijepih koji izgledaju toliko prirodno da nikada ne bismo pomislili da se ne radi o živom cvijetu. Ali suho cvijeće šalje negativnu poruku – njime kao da želite poručiti da ste jednostavno osoba koja odustaje i da za vas nema nade. A to nije poruka koju želite poslati.

Plišane igračke

Slobodno ostavite jednu ili dvije najdraže igračke koje imate još od djetinjstva ili koju ste dobili na poklon od drage osobe, ali sve ostale izbacite iz stana.

Inspirativni citati

Misli koje vas inspiriraju slobodno čuvajte u svojoj glavi. Ili dnevniku. Ili rokovniku. Nemojte ih lijepiti i ispisivati preko zidova, a posebno ne one koji su na izrazito vidljivim mjestima.

Jeftina posteljina

Kvalitetna posteljina učinit će da se osjećate poput kraljice, a upravo je to ono što zaslužujete od svog kreveta, budući da trećinu života provedete u njemu. Svaka žena zaslužuje barem jednu kvalitetnu posteljinu.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!