MODNI PREDLOZI I SAVETI, za DAN ZALJUBLJENIH :-)

MODNI PREDLOZI I SAVETI, za DAN ZALJUBLJENIH :-)

Bliži nam se Dan Zaljubljenih i sada je vreme da razmislite o modnoj kombinaciji. Nemojte da čekate poslednji dan, pa da budete razočarani i satima stojite ispred ormara, pitaući se koja je prava kombinacija. Dan ljubavi proslavlja se širm sveta, i svakako je važan.

Baš zato, treba da zasijate u najboljem izdanju.

Neka 14. februar bude dan za pamćenje

Sigurni smo da se već radujete tom danu. Sa voljenom osobom obeležićete Dan ljubavi i uživaćete u romantičnim trenucima. Taj dan biće divan, a važan je i vaš stajling. Jednostavno je nezaobilazan kada pričamo o važnim događajima. 2020-ta godina počela je veoma uzbudljivo, posebno kada je moda u pitanju. Ove godine, čipka je "must have", pa sigurno nećete pogrešiti ukoliko izaberete čipkanu haljinu za Dan Zaljubljenih.

Večita dilema - obući se romantino ili seksi?

 Često se pitamo da li za Dan Zaljubljenih bolje da obučemo nešto provokativnije ili romantično. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti. Imajte na umu da je bolje da vam bude udobno i da možete slobodno da se krećete, mnogo bolje nego da je sve na vama stegnuto i da vam ne bude prijatno. 

Neutralna šminka i puštena kosa - pun pogodak!

Najbolji make up za Dan Zaljubljenih je neutralna šminka. Ipak je ovo veče stvoreno za puno poljubaca, pa vam teška i jaka šminka nije potrebna. Po istraživanjima, muškarci najviše vole kada je ženama kosa puštena i što prirodnija. To nam ide u prilog, jer ne moramo da razmišljamo o komplikovanim frizurama. Pustite kosu, stavite omiljeni parfem i zasijajte u danu ljubavi.

Budite sređene čak i ako ostajete kod kuće!

Partneru će se svideti ako ga kod kuće dočekate u štiklama. Malo promena neće biti na odmet. Čak i ako ste izabrali da veče provedete u kućnoj varijanti, bilo bi dobro da sebi priuštite komad crvenog donjeg veša i da obučete haljinu koju dugo niste nosili. Nekad je najlepše uz vino dočekati zoru, a Dan Zaljubljenih je pravi dan za to!

Neka sve bude u bojama ljubavi!

Po pravilu, na sebi morate imate crveni detalj. 2020-te preovladaće svetlo plava boja kada je moda u pitanju, ali vi uvek možete izabrati onu koju najviše volite i u kojoj se najbolje osećate. Ni sa crnom, ni sa belom, ni sa crvenom nećete pogrešiti.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!