CROPPED JEANS, popularan model, za proleće - leto 2020-e!!!

CROPPED JEANS, popularan model, za proleće - leto 2020-e!!!

Farmerke uz svaku modnu kombinaciju je odavno postao imperativ kada je moda za svaki dan u pitanju. Međutim, one se odlično kombinuju i u drugim prilikama, pa i onim formalnijim. 

Farmerke koje se još zovu i 5 šestina, sa podvrnutim nogavicama, ili jednostavno sečene famerke, i to različitih krojeva, sve su to varijante na temu cropped jeansa. Svakako, možete ih nositi na različite načine...

Jedan model koji je poprilično aktuelan, a koji i te kako može biti efektan - sečene farmerke sa širokim nogavicama. Čini nam se da se najbolje kombinuju sa cipelama na štiklu, jer tako se dodatno izdužuje figura, a posebno lepo izgledaju uz dodatak pojasa i, recimo, bele bluze sa karnerima. Kao neka mešavina opuštenog i formalnog modnog stila. 

Ili sečene farmerke koje su bez elastina, i dubokog struka, koje takođe možete nositi sa cipelama i sandalama, uz šarene modne detalje ako želite da budete malo više šik, ili pak uz efektne gornje delove garderobe u neutralnoj boji poput crne. Ovo može biti, recimo, idealan izbor za izlazak sa drugaricama na piće ili ručak, kada želite da budete sređeni, ali ne previše.

A sada jedna sasvim letnja varijanta: Iscepane cropped farmerke, kratki top i čizmice. Urbano, moderno i drugačije!

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!