Unesite više boja u Vaš dom, ove zime...

Unesite više boja u Vaš dom, ove zime...

Zima je period kada je priroda skoro siva i nedostaje nam više sunca i boja.

Ali barem možete uneti vedre boje u vaš životni prostor. Od nedavno su trendovi stanovanja prilično minimalistički i ljudi najčešće koriste crnu i belu prilikom uređenja svog doma. Ali, zašto ne biste dodali malo smelosti i boje vašem minimalističko uređenom stanu?

 

Najlakši način dodavanja boje našem domu je uz pomoć kućnih aksesoara

Sa lampama, tepihom, jastucima i ćebadima u živopisnim bojama, napravićete veliku promenu. Za razliku od zidova boje, aksesoari se mogu brzo zameniti, što znači da će biti lakše istražiti jake boje i testirati različite stilove.

Neka plafon bude drugačiji

Ako želite da naš prostor zaista oživi, najbolje je da plafon obojite nekom svetlom bojom. Dodajte zanimljivo osvetljenje koje će osvetliti sobu i stvoriti magičnu atmosferu.

Zamenite okvir za slike

Zašto ne biste kombinovali otiske na zidu sa živopisnim bojama? Na zidu možemo pričvrstiti razne čestitke i razglednice i dekorisati ih bojama. Takođe možemo odabrati samo jednu boju, tako da pravimo stvarnu grupnu umetnost od nekoliko manjih slika.

Prilagodite vaš nameštaj

Razmislite o tome koliko je jednostavno lako prilagoditi nameštaj. Možete stare stolice obojiti živopisnom bojom, ili dodati šarene jastuke i prekrivače.

Dodajte zavese i biljke

Zavese sa cvetnim motivima ili u neobičnim nijansama uneće živos tu vaš dom. Zelenilo i ukrasne biljke će takođe atmosferu učiniti mnogo prijatnijom.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!