Ubacite ovih 8 stvari u svoj dom, i rešićete problem loše energije!!!

Ubacite ovih 8 stvari u svoj dom, i rešićete problem loše energije!!!

Dobra atmosfera, osećaj mira, blagostanja i obilje pozitivne energije želimo svi u našem porodičnom gnezdu! Unesite sledećih osam predmeta i zaštitite se ili izlečite od negativne energije...

Sitnice će vam pomoći da se otarasite loše energije u stanu...

Bambus - biljka koja donosi sreću u dom

Bambus je biljka koja će vam doneti sreću i najpoznatiji je feng šui “lek” protiv loše energije, a simbolizuje boljitak u domu! Lako se gaji i veoma je tolerantan na različite uslove. Ova biljka je simbol dobre sreće u feng šuiju. Elegantno stablo bambusa odlično će izgledati u domu ili kancelariji.

Fontana za zdravlje i bogatstvo

Prelepa fontana je omiljeni “lek” po feng šuiju i možete je staviti u dvorište, kuću ili kancelariju. Ova fontana kombinuje nežan zvuk zvončića i vode i donosi mir i potrebnu energiju. Pronađite ove fontanice u bolje snabdevenim prodavnicama za opremanje doma.

Sveća - snažan vatreni element

Da li često palite sveće u svom domu? I koliko lepih svećnjaka imate koji bi podržali ovaj vatreni feng šui element? Predlažemo da nabavite crveni svećnjak. Crvena boja će ispuniti dom sjajnom energijom, a kvalitetni svećnjak simbolizuje dug život.

Napravite dobru energiju uz pomoć feng šui slike

Dobra umetnička slika po feng šui načelima može značajno da poboljša energiju u prostoru. Izaberite sliku u zavisnosti od toga kakvu energiju želite u tom delu stana. Na primer: dobar izbor za spavaću sobu bile bi nežne i senzualne slike, dok aktivna i vibrantna umetnička dela ostavite za kancelariju. Ukoliko želite da poboljšate ljubav, feng šui ima lek za vas! Romantična slika postavljena na jugozapad ojačaće vašu ljubav!

Oterajte negativne "duhove" uz pomoć vetrenih zvončića

Zvončići za dom i dvorište ili vetrena zvona imaju više primena u feng šuiju. Iako mnogi misle da je najbolje mesto za njih napolju, jer će uz pomoć vetra svirati prelepim zvucima, odličan su ukras i za dom, a po feng šui principima najbolji su način da oterate negativnu energiju iz doma.

Esencijalna ulja za mir i blagostanje

Svakodnevna upotreba esencijalnih ulja u domu ili kancelariji je glavna preporuka feng šuija. Možete ih koristiti za različite namene – za čišćenje, relaksiranje, za dodatnu energiju ili ako udišete ova mirisne note. U prodavnicama možete nabaviti komplet sveća/svećnjaka sa esencijalnim uljima koji će ceo vaš dom ispuniti prijatnim notama. Postavite jedan svećnjak u kupatilo, a drugi u spavaću sobu i napravite prijatnu atmosferu u kojoj ćete se potpuno opustiti i izlečiti od lošeg raspoloženja.

Napravite dobru energiju uz pomoć ogledala

Ogledala su aspirin u feng šuiju. Postavljena na odgovarajuća mesta, ona mogu da podignu nivo energije. Ogledala takođe mogu da donesu mir i osveženje u dom.

Budina figurica 

Ukoliko ste jedna od osoba koja ima malo vremena za sebe, meditaciju ili jogu, možete u svoj dom doneti mir tako što ćete postaviti Budinu figuru. Osim što će doneti mir i spokoj u dom, figura Bude se lepo slaže uz skoro sve enterijere.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!