8 iskrenih mišljenja žena o životu posle venčanja!!!

8 iskrenih mišljenja žena o životu posle venčanja!!!

Da li nakon venčanja život žena postaje bolji ili gori?Pitali smo nekoliko žena, šta se to promenilo nakon venčanja, a one su nam dale iskrene odgovore!

Pitali smo nekoliko žena, šta se to promenilo nakon venčanja, a one su nam dale iskrene odgovore!

"Udala sam se pre godinu dana i ne vidim nikakve promene. Prijatelji neprestano pitaju, kako mi je u braku i uvek im odgovorim: kao i obično! Živeli smo zajedno do venčanja, tako da se promenio samo zvanični status u dokumentima", Marijana, 25 godina.

"Postoji manje anksioznosti i nemira. Činjenica da nas svi vide kao supružnike mnogo toga je promenila. Moralno smo odrasli, više razmišljamo o budućnosti", Ksenija, 30 godina.

"Svakodnevni život se nije promenio. Veoma sam srećan zbog toga. Emotivno, brak je znatno poboljšao moj život. Osećam se zaštićeno od pretnji spoljnjeg sveta, ne brinem za greške i ne mislim da ćemo se posvađati zbog nekih gluposti. Imamo iste stavove o životu, podržavamo jedno drugo i radujemo se napretku. Sve ovo je pozitivno iskustvo, a uskoro ćemo slaviti godinu od venčanja", Olga, 32 godine.

"Uskoro ćemo slaviti tri godine. Postalo je mnogo udobnije otkako živimo zajedno. Volimo da sedimo i pronalazimo nove hobije. Postao je smireniji. Sada smo mnogo bliži nego ranije i često razgovaramo o važnim stvarima. Ovo je odličan izbor", Elena, 27 godina.

"U braku sam šest meseci. Upoznali smo se kratko pre venčanja - i odmah se zaljubili jedno u drugo. Puno pričamo i poštujemo jedno drugo. Mislim da je ovo najbolja stvar koja je mogla da mi se desi", Marija, 21.

"Dve godine smo zajedno. Mnogo toga se promenilo na bolje. Prestali smo raditi stvari koje ne donose zadovoljstvo. Zajedno se bavimo sportom, idemo na kampovanje, plivamo u bazenu... srećna sam ", Jana, 29 godina.

"Zajedno smo skoro 5 godina. Počeo je da se ponaša kao odrasla osoba i počela sam više da mu verujem. Ne znam da li je venčanje ili samo vreme koje smo proveli zajedno uticalo na to", Maša, 27 godina.

"Odmah posle venčanja smo kupili stan i dobili dete, tako da nema vremena za razmišljanja o tome šta se promenilo", Ena, 28 godina.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!