Za zimu 2019/2020: Ovo su komadi za hladne dane, ima nešto i za Vas!!!

Za zimu 2019/2020: Ovo su komadi za hladne dane, ima nešto i za Vas!!!

Serijom fotografija pod nazivom 'East End Girls', u kojima je u glavnoj ulozi top-model Birgit Kos, Mango donosi nepogrešive modne recepte prepune trendovskih komada za hladne dane i noći.

Jedan od najpopularnijih high-street brandova na tržištu, španjolski Mango, otkrio nam je svoje najveće adute za zimski dio sezone.

 Serijom fotografija pod nazivom "East End Girls", u kojima je u glavnoj ulozi top-model Birgit Kos, Mango donosi nepogrešive modne recepte prepune trendovskih komada za hladne dane i noći.
 
S one druge strane objektiva našao se mladi talijanski modni fotograf Federico Sorrentino, inače pobjednik Mangovog natječaja New Voices, dok je stylinge - pod kreativnim vodstvom Juana Carlosa Diaza - osmislila Alejandra Catalan.
 
U prvom su planu prekrasni, nadasve topli kaputi, nerijetko od sveprisutnog umjetnog krzna, i to u poprilično osvježavajućoj paleti boja. Uz nezaobilaznu crnu, na 'meniju' su i bijeli te tamnocrveni kaputi.
 
Tu su i haljine s animal printom, efektna ženska odijela, niz komada s efektom kože te nekoliko opasno dobrih modela crnih kožnih čizama.
 
malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!