Slažu se, dva MAGA MODE... Nemojte prati traperice!!!

Slažu se, dva MAGA MODE... Nemojte prati traperice!!!

Izvršni direktor slavnog Levi'sa otkrio je da svoje traperice nije oprao već godinu dana. Traperice nikada ne pere ni poznati dizajner ...

Ako netko na svijetu zna kako treba postupati s jeansom, onda su to stručnjaci iz Levi'sa, kultnog američkog branda osnovanog prije 161 godinu. Iako Levi's možda nije to što je bio 1980-ih i ranih 1990-ih, i dalje je neosporan autoritet u svijetu denima.

Chip Bergh, CEO Levi'sa, ovih je dana iznenadio novinare otkrivši da traperice u kojima je držao govor na konferenciji "Brainstorm Green" nisu oprane punih godinu dana!

 "Ovo su jedne od mojih omiljenih traperica. Stare su oko godinu dana, ali još nisu upoznale perilicu rublja. Znam da to nekima može zvučati odvratno, ali vjerujte mi... Ima smisla", izjavio je Bergh. On smatra da se traperice uopće ne bi trebale prati u perlici rublja.

Moderator razgovora Andy Sewer zatim je postavio Berghu staro pitanje - koliko često bi trebalo prati traper? "Ne baš često. Ako pitate istinske poklonike trapera, oni će vam gotovo sigurno reći da nikada ne peru svoje traperice", odgovorio je Chip Bergh.

Zanimljivo je da se u listopadu prošle godine slavni dizajner Tommy Hilfiger složio s ovom tezom. U razgovoru za TMZ, Tommy je priznao da nikada ne pere svoje traperice jer voli "taj osjećaj nošenog jeansa".

Stručnjaci tvrtke Levi's i prije su sugerirali kako je umjesto pranja bolje zamrzavati traperice otprilike jednom mjesečno.
 
malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!