Novi elementi ženske, zimske garderobe!!!

Novi elementi ženske, zimske garderobe!!!

Ni najhladnija zima nikada neće biti u stanju da spreči žene da izgledaju moderno čak i kada hladnoća „boli“.

Ako i dalje sumnjate u to, onda pogledajte modne predmete koje smo odabrali za vas i kako ih možete kombinovati.

Debeo pleteni džemper:::

Udoban džemper je obavezni deo zimske garderobe. Tokom ove zimske sezone, dizajneri preporučuju džempere od vune i kašmira sa obiljem ukrasnih detalja, obimnim okovratnikom, i naglašenim ramenima. Ovi džemperi izgledaju sjajno sa pantalonama, suknjama, u kombinaciji sa haljinama i naravno, čizmama.

Obiman šal:::

Obiman šal je obavezni modni dodatak tokom zime. Veliki šal će biti sjajan i zanimljiv naglasak vašem izgledu i utopliće vas. Šalove možete kombinovati sa bilo čim, zimskim kaputom, džemperom slobodnog kroja, prslukom ili kožnom jaknom.

Pletena kapa:::

Pletena kapa je još jedan vreo dodatak bez kojeg ne može proći nijedna zimska sezona. Među velikim izborom modela, ove sezone moderne su pletene kape sa dodacima od krzna ili zabavnim aplikacijama.

Kaput:::

Svaka devojka zna da zimski kaput nije samo moderan odevni komad, već i najtopliji komad neophodan u zimskom periodu. Pored klasičnih kaputa u crnoj ili bež boji, ove sezone možete odabrati kaput u jarkoj boji, koji će vam ne samo držati toplotu, već svojom bojom razvedriti kratke zimske dane.  

Bunda:::

Ove sezone bunde od ovčjeg krzna su na vrhu liste modnih trendova. U ovoj bundi ćete izgledati sjajno i biće vam toplo, čak i tokom najhladnijih snežnih dana. Najbolje je da kombinujete bundu sa visokim čizmama i uskim pantalonama.

Pelerina:::

Ovi topli kaputi smatraju se oličenjem klasičnog pariskog prefinjenog ukusa. Oni su dovoljno svestrani, tako da lako mogu postati deo svake stilske zimske garderobe. Pelerina najbolje izgleda u bež, crnoj, tamno plavoj, svetlo braon i crvenoj boji. Neki modeli mogu da se dopune ogrlicom od kože ili elegantnim detaljima, poput broša. Izgledaju lepo u kombinaciji sa visokim čizmama.

Visoke čizme:::

Čizme preko kolena su najmodernije ove sezone i ostaće na listi modnih trendova tokom cele zimske sezone. One se mogu nositi sa gotovo bilo kojom odećom: dugim ili kožnim kaputima, jaknama, mini suknjama, uskim farmerkama i dr.

Zimske cipele u jarkim bojama:::

Ako i dalje sumnjate u to, onda pogledajte modne predmete koje smo odabrali za vas i kako ih možete kombinovati.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!