Hit modeli za ovu zimu... KOŽNE JAKNE, DUGI KAPUTI!

Hit modeli za ovu zimu... KOŽNE JAKNE, DUGI KAPUTI!

Kožna jakna nikada nije ni izlazila iz mode! To je klasik, nešto što garantuje dobar stajling i urbani “šmek”.

Vjerujemo da svi već imate jednu u ormanu, najvjerovatnije crnu! Crna kožna jakna i jeste najbolji mogući izbor, iako će se ove sezone nositi i one u burgundi boji, te crvenoj, braon, žutoj, maslinasto zelenoj…

Ako ste pomislile da su kožne jakne namijenjene samo za klasične kombinacije i da idu na pantalone i farmerke  varate se. Oplemenite kožnu jaknu komadima poput dugačke suknje ili dugačke haljine, kratke suknjice od tila, lepršavim haljinicama do koljena i vidjećete koliko kožna jakna može da izgleda šik i ženstveno!

 

Pomalo neočekivano, ali kao imperativ sezone nametnule su se bomber jakne. Mladalačke, urbane i praktične one se sjajno kombinuju sa iscijepanim džinsom i patikama, i idealan su izbor za svakodnevne autfite. Ovaj trend “pumpastih” jakni stiže nam pravo iz 90-ih, ali treba mu pružiti šansu. Ako ste vješte sa stilskim igricama, bomber jaknu možete nositi i na visoke potpetice, posebno ako je u pitanju ne tako “šljampav” model od elegantnijeg materijala.

 

Čista elegancija koja se (srećom) ove sezone vratila na velika vrata! Kaput dužine do ispod koljena ili gotovo do zgloba je idealan izbor za ženu koja zna šta hoće i cilj joj je da uvijek, čak i u sumornim danima, bude besprekorno dotjerana. Ako ste dama koja je okrenuta klasici, jednostavnim i otmenim krojevima, i preferirate poslovni stil i “moćne” komade ovakav kaput morate imati.

 

Jakne sa postavom od krzna! Sjećate se ovih simpatičnih jakni? Pa, ponovo su aktuelne, zato zavirite u stare ormare! Prije svega su udobne i zaista griju, što bi trebalo da bude i osnovna funkcija jakne. Uglavnom su predviđene za neke opuštene, svakodnevne prilike, ali ukoliko izaberete one sa bogatijim krznom i od kože, možete ih nositi i u nešto specijalnijim prilikama.

malisaveti

 

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!