Zašto muškarci toliko vole devojke u letnjim haljinama?

Zašto muškarci toliko vole devojke u letnjim haljinama?

„Muški feromon“ je priča o svakodnevnici četiri savremena muškarca. Različiti u svojim interesovanjima, ciljevima, mogućnostima i opredeljenjima. Svaki na svoj način uspešan u jedinstven. U ringu sa aktuelnim situacijama, svaki se bori kako misli da treba. Nekad preživi, nekad bude nakautiran.

Leto je period godine kada su svi najrazuzdaniji. Pomalo divlji. Slobodniji nego inače. Svako veče kad ostanem u nekoj bašti sa ortacima, uživim se u stihove koji kažu, „Devojke u letnjim haljinama volim.“ I volim. Onako iskreno. Rasplamtavaju mi iluzije.  Dok posmatramo sve šta se krije i ocrtava ispod njih, priče o seksu uz hladno pivo se nameću same. Zato su muškarci jednostavni. Ili gladni ili napaljeni. Komentarišući izlog sa ponudama, došao sam do zaključka, da nas muškarce u krevetu pretežno lože iste stvari. Svega nekoliko.

Ako je ona situacija, da se ne lažemo brate, stvar rutine. Prevruće je za egzibicije. Nema se puno vremena za blebetanje. Znači priča ostaje za malo posle. Neke hladnije dane. Sem ako izgovorene reči nisu malo prljave, eventualno stimulativne. Tipa, „Jače, Uff, Ovo je vrh.“ Takođe, žena koja se igra, koja preuzima kontrolu, diktira tempo, često deluje jako napaljujuće, pogotovo ako je u pitanju kao što rekoh, rutinski seks. Nas većina voli, kad devojka predloži mesto za seks. Samouvereno.

Čak jako napaljujuće deluje, neko neobično mesto. Nekad je lepo izaći iz komformističke poze kreveta. Leto je stvoreno za to. I žene kao savršena bića, prelepe same od sebe, ne treba da se sakrivaju. Onda kad žele isto što i muškarci. Garantovano će dobiti za nijansu još bolji čin ako nam dopuste da ih par minuta posmatramo u solo akciji. Kakva razmišljanja izazovu ove tanke haljinice, čudo su!

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!