Kako da nosite, lakovanu kožnu obuću, čizme, cipele...

Kako da nosite, lakovanu kožnu obuću, čizme, cipele...

Jedno od glavnih pravila mode: sve novo je dobro zaboravljeno staro.

Ove sezone sjajna obuća se ponovo vraća u svet mode. Ako ste još uvek uvereni da je lakovana koža element provincijske garderobe, onda ćemo vam dokazati suprotno.

Što više to bolje

 Interesantna i smela opcija za ovu zimu - čizme do kolena ili sredine butina. Ako su čizme od klasične kože već dugo priznate kao klasika, onda su lakirani visoki modeli novi trend. Važno je izabrati čizme koje će odgovarati vašoj figuri i koje vizuelno neće dodati nekoliko dodatnih kilograma. Lakirane čizme će izgledati savršeno uz jednostavnu mini suknju i minimalistički kaput u tonu čizama.

„Muške“ cipele

 Modeli obuće, koje su pozajmile žene iz muške garderobe, konačno su uspostavile status univerzalne obuće. Oksford cipele su opcija za svaku trendseterku, koja je umorna od visokih potpetica. Stroge pantalone, jakna sa velikim šalom i lakirane cipele u muškom stilu – idealna kombinacija za prve dane proleća.

Britanski naglasak

 Postoje cipele koje zamagljuju granice između svakodnevnog i poslovnog načina oblačenja. Sjajne cipele od kože sa elastičnim bočnim umecima i elegantnom kvadratnom petom stvorene su za dane kada nemate vremena za kreiranje autfita sa mnogo detalja. Da bi naglasile lakoću siluete, bolje je nositi uske pantalone, mini ili midi suknje, kao i haljine. Dodajte torbu i zaokružite vaš stajling.

Francuski šik

 Lakirane čizme – gležnjače ponovo dolaze iz modernog zaborava. Danas su u modi modeli sa stabilnom petom. Ako želite da dodate još jedan lakiran element svom autfitu – odaberite torbu. Glavna stvar nije preterivanje, vaš stajling mora da ima samo jednu vrstu sjaja. Najbolje je da se lakirane čizme prilagode suknjama ili košuljama u istom tonu.

Grandž stil

 Za kreiranje odevne kombinacije u grandž stilu potražite savršeno udobne cipele! Odaberite modele na malu platformu sa trakama ili kopčama, martinke ili modele sa vezom - opcije su beskrajne. Lakirane grube cipele će pokazati vaš temperament i savršeno će se podudarati sa vašim omiljenim farmerkama i tamnim džemperom. Glavno pravilo je laki nemar, višeslojnost i buntovničko raspoloženje.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!