Pogledajte kako izgleda najskuplji stan u Dubaiju

Pogledajte kako izgleda najskuplji stan u Dubaiju

U koliko tražite luksuzni stan u Dubaiju, mjestu gdje luksuzno tržište nekretninama posta je sve  bitnije u svijetu,postoji jedan koji će biti dostupan za kupovinu za dvije godine.

Radi se o stanu sa cijenom od 54 miliona dolara, penthaus One at Palm Jumeirah, nosi titulu najskupljeg stana Ujedinjenih Arapskih Emirata. Za 54 miliona dolara, dobili bi 4.300 m2 prostora, a od toga 2.700 m2 pripada enterijeru, dok balkon i prostor sa bazenom zauzimaju ostatak. Ovaj penthaus ima sedam spavaćih soba i čak osam kupatila, a pored toga tu su i umjetičke galerije, privatna teretana, otvoreni prostor, privatna kancelarija, 12 parking mjesta, privatni pristup i prostrije za kućepazitelje.

Naravno, ne izostaje pogled na more i Dubai Marinu. Inače, Palm Jumeirah je stambeni kompleks sa 25 spratova i 90 luksuznih rezidencija, pri čemu je 40% stambenih jedinica već prodato. Zajedničke pogodnosti su zatvoreni i otvoreni bazen, teretana i spa centar, kino, loža za ljubitelje cigara, salon ljepote i jahting klub.

Uživajte u fotogaleriji najskupljeg stana u Dubaiju.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!