MODERAN MALI DEVOJAČKI STAN

MODERAN MALI DEVOJAČKI STAN

Ovaj moderni stan kreiran je za mladu devojku, a ispunjen je kreativnim dizajnerskim rešenjima i ljupkim ženstvenim detaljima…

Kao što već i sami znate, mali stanovi moraju kombinovati funkcionalnost i pogodnosti, a u isto vreme, oni moraju ostati prostrani i otvoreni koliko god da je to moguće. Mali stan koji vidite u galeriji, a koji je osmišljen za jednu mladu damu predstavlja pravi primer ove filozofije, gde je funkcionalnost kombinovana sa nadasve intrigantnim dizajnom.

Ovaj stan ima otvoreni raspored prostora, sa dve zone – dnevnom i spavaćom, koje su podeljene i odvojene drvenim policama, što je, priznaćete, veoma dobra ideja. Zona za spavanje sadrži veliki krevet, galerijski zid i nekoliko zidnih lampi, uklopljenih sa noćnim stočićem. Prozor je dekorisan i uramljen pastelnim zavesama, a pored kreveta se nalazi stolica jarkih boja. Televizor je smešten na šarenom garderoberu, sa otiskom lista banane.

Dnevna zona sadrži udobnu sivu modularnu sofu, jer je vlasnica želela da poseduje i dodatni krevet za goste. Ovde se nalazi i lažna jelenska glava, nekoliko stočića za kafu i pleteni taburei. Akcentni zid cvetnog dezena će vam definitivno staviti do znanja da je ovo stan ženske osobe, ako to do sada niste primetili.

Kuhinja je poprilično prostrana, a prolaz do nje iz otvorenog dnevnog boravka predstavlja unikatnu, ali opet veoma modernu ideju, koja vam dozvoljava da neometano kuvate ili provodite vreme u kuhinji, dok u drugom delu stana neko spava. Kuhinja je bele boje, a ono što je čini interesantnim je ciglasti zid, geometrijski dekor i šarene zavese. Pastelno zeleni zid i beli ormarići sa modernim radnim površinama od drveta su predivna postavka za ovu kuhinju, jer ona sama po sebi deluje prostranije i urednije.

Kako bi oživeli crno belo kupatilo, dizajneri ovog stana su razbudili monohromni enterijer drvenim teksturama i veštačkim biljkama u saksijama.

malisaveti

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!